Webinar na temo Pravilnika o letalskih prireditvah in letalskih tekmovanjih

Spoštovani.

Zaključuje se prva sezona uporabe Pravilnika o letalskih prireditvah in letalskih tekmovanjih (Uradni list RS, št. 47/22). 

V zvezi s tem bo Javna agencija za civilno letalstvo RS (CAA) v sodelovanju z Ministrstvom za infrastrukturo (MZI) in Kontrolo zračnega prometa Slovenije, d.o.o. (KZPS) za vse zainteresirane deležnike dne 1. decembra ob 10. uri izvedla delavnico v obliki webinarja. 

Na delavnici bo predstavljena sama vsebina zgoraj navedenega pravilnika, način oddajanja vlog za prireditve oz. tekmovanja, postopek odobritve začasno rezerviranega območja (TRA), vloga Odbora za upravljanje zračnega prostora RS, postopek izdaje NOTAM/AIP SUP in operativni postopki KZPS v zvezi z izvedbo letalske prireditve oz. tekmovanja.

V prilogi najdete vabilo na webinar s povezavo, preko katere bo potekala predstavitev. Da bi bila izvedba delavnice čim bolj učinkovita in bi naslavljala vprašanja, ki se porajajo uporabnikom predmetnega predpisa, vas vljudno naprošamo, da vaša morebitna vprašanja pošljete vnaprej, in sicer do 25.11.2022. 

V vabilu je povezava, preko katere se vprašanja lahko oddajajo. 

Program webinarja za letalske prireditve in tekmovanja.pdf

Vljudno vabljeni.

Lepo vas pozdravljamo.


PRILOGE:

Predstavitev pravilnika_CAA.pdf

Postopek objave NOTAM AIP SUP_KZPS.pdf

Vloga odbora za upravljanje zračnega prostora_MZI.pdf

Vse objave