Agencija za civilno letalstvo organizira 2. CAA konferenco o letalski varnosti

Spoštovani,

Javna agencija za civilno letalstvo RS (CAA) z veseljem napoveduje 2. CAA konferenco o letalski varnosti, katere namen je povezati letalske deležnike v Sloveniji in osvetliti trenutno najbolj aktualne teme ter predstaviti pogled na letalsko varnost z različnih zornih kotov. 

Javna agencija za civilno letalstvo RS obvešča, da je zaradi širjenja koronavirusa 2. CAA konferenca o letalski varnosti, ki bi morala 7. maja 2020 potekati v Kranjski Gori, prestavljena na jesenski čas

Na spletni strani agencije bomo naknadno objavili nov termin. Za udeležbo na konferenci še vedno sprejemamo prijave z izpolnjenimi prijavnicami. Že prispele prijave udeležencev veljajo za nov termin.

Konferenca bo potekala v hotelu Kompas, ki se nahaja na Borovški cesti 100 v Kranjski Gori.

Objavljamo dnevni red dogodka.

Udeležba na konferenci je brezplačna. Vaše prijave pričakujemo na elektronski naslov sms@caa.si in v vednost na elektronski naslov renata.globocnik@caa.si, kamor nam posredujte elektronsko izpolnjeno prijavnico

Glede na to, da je število mest na konferenci omejeno, predlagamo, da se na konferenco prijavite čim prej.

Vsi udeleženci bodo po zaključenem dogodku prejeli potrdilo o udeležbi, ki bo med drugim služilo kot dokazilo o seznanitvi z aktualnimi temami letalske varnosti.

Vljudno vabljeni.

Vse objave