5. konferenca na področju začetne in stalne plovnosti

Javna agencija za civilno letalstvo Republike Slovenije prireja 5. konferenco na področju začetne in stalne plovnosti, ki bo v petek, 19. novembra 2021, ob 9. uri v Poslovnem centru Cubis, Poslovna cona A 2, 4208 Šenčur (večnamenski prostor v 1. nadstropju).

Konferenca bo potekala v hibridni obliki tako, da si jo bo mogoče ogledati v živo tudi preko spleta.

Program konference si lahko ogledate v priponki.

Zaradi pandemije in s tem povezanimi omejitvami, bo število udeležencev, ki bodo lahko prisotni v živo omejeno, na lokaciji pa se bo preverjalo tudi izpolnjevanje PCT pogoja.

Vse zainteresirane naprošamo, da potrditev udeležbe s seznamom udeležencev posredujete na naslov mojca.ivko@caa.si najkasneje do torka, 15. novembra 2021. Prvi na seznamu naj bo tisti, ki se bo udeležil konference v živo, naslednji je rezerva, ki se bo lahko udeležila konference v živo, če bo slučajno še prostor. Vsi ostali na seznamu se lahko konference udeležijo preko MS Teams-ov. Pri prijavi poleg organizacije (če se udeležite v imenu organizacije) obvezno navedite tudi ime, priimek in elektronski naslov na katerega vam bomo poslali povezavo do MS Teams-ov preko katerega bo potekala konferenca.


Če želite predlagati temo s področja plovnosti, nam sporočite svoj predlog in uvrstili ga bomo na naslednjo konferenco.


Lepo vabljeni!

Vse objave