2. CAA konferenca o letalski varnosti - 

17. september 2020, Kranjska Gora: hotel Kompas

Spoštovani,

Javna agencija za civilno letalstvo RS (CAA) z veseljem napoveduje 2. CAA konferenco o letalski varnosti, katere namen je povezati letalske deležnike v Sloveniji in osvetliti trenutno najbolj aktualne teme ter predstaviti pogled na letalsko varnost z različnih zornih kotov. Konferenca bo potekala v četrtek, 17. septembra 2020, v hotelu Kompas, ki se nahaja na Borovški cesti 100 v Kranjski Gori.

Javna agencija za civilno letalstvo RS obvešča, da je zaradi širjenja koronavirusa 2. CAA konferenca o letalski varnosti, ki bi morala potekati 7. maja 2020, prestavljena na četrtek, 17. septembra 2020. Dogodek bo izveden v primeru ugodne epidemiološke situacije.

Za udeležbo na konferenci še vedno sprejemamo prijave z izpolnjenimi prijavnicami. Že prispele prijave udeležencev veljajo za nov termin. 

Objavljamo dnevni red dogodka.

Udeležba na konferenci je brezplačna. Vaše prijave pričakujemo do 14. avgusta 2020 na elektronski naslov sms@caa.si in v vednost na elektronski naslov natasa.bester@caa.si, kamor nam posredujte elektronsko izpolnjeno prijavnico. Glede na to, da je število mest na konferenci omejeno, predlagamo, da se na konferenco prijavite čim prej.

Vsi udeleženci bodo po zaključenem dogodku prejeli potrdilo o udeležbi, ki bo med drugim služilo kot dokazilo o seznanitvi z aktualnimi temami letalske varnosti.

Vljudno vabljeni.