2. CAA konferenca o letalski varnosti -

15. in 16. september 2022


Spoštovani,

Javna agencija za civilno letalstvo RS (CAA) z veseljem napoveduje 2. CAA konferenco o letalski varnosti, katere namen je povezati letalske deležnike v Sloveniji in osvetliti trenutno najbolj aktualne teme ter predstaviti pogled na letalsko varnost z različnih zornih kotov. Konferenca bo potekala v četrtek in petek, 15. in 16. septembra 2022, v hotelu Kompas, ki se nahaja na Borovški cesti 100 v Kranjski Gori.

Objavljamo osnutek dnevnega reda dogodka.

Udeležba na konferenci je brezplačna. Vaše prijave pričakujemo do vključno 15. avgusta 2022 na elektronski naslov sms@caa.si in v vednost na elektronski naslov natasa.bester@caa.si, kamor nam posredujte elektronsko izpolnjeno prijavnico. Glede na to, da je število mest na konferenci omejeno, predlagamo, da se na konferenco prijavite čim prej.

Vsi udeleženci bodo po zaključenem dogodku prejeli potrdilo o udeležbi, ki bo med drugim služilo kot dokazilo o seznanitvi z aktualnimi temami letalske varnosti.

Vljudno vabljeni.


Hotel Kompas bo udeležencem konference pri ceni nočitve priznal promocijski popust, pri čemer rezervacije nočitev opravijo udeleženci sami na naslednji povezavi. Pri rezervaciji uporabite kodo CAA22.