2. CAA konferenca o letalski varnosti - 7. maj 2020

Spoštovani,

Javna agencija za civilno letalstvo Republike Slovenije zaradi izrednega zanimanja po odmevni lanskoletni konferenci in po pozitivnih odzivih obiskovalcev z veseljem napoveduje 2. CAA konferenco o letalski varnosti, katere namen je povezati letalske deležnike v Sloveniji in osvetliti aktualne teme. Na konferenci bodo predstavniki pristojnega ministrstva/agencije predstavili najbolj aktualne trenutne in prihodnje aktivnosti, ukrepe za implementacijo Slovenskega plana o letalski varnosti 2019–2023 in letno poročilo Javne agencije za civilno letalstvo RS o letalski varnosti za leto 2019.

Ker si želimo, da bi dogodek predstavil pogled na letalsko varnost z različnih zornih kotov, vljudno vabimo k sodelovanju predstavnike organov državne uprave, ki pokrivajo področje letalstva, predstavnike letalskih organizacij in ostale letalce. S svojim sodelovanjem boste obogatili konferenco ter prispevali k razvoju in ozaveščanju na področju letalske varnosti.

V kolikor bi želeli na kratko predstaviti del svojih aktivnosti, primere dobrih praks ali področje, za katerega menite, da predstavlja velik izziv, pošljite svoje prijave do 14. 2. 2020 na elektronski naslov sms@caa.si in v vednost na elektronski naslov natasa.bester@caa.si.

Prijava naj vsebuje:

  • naslov predstavitve;
  • povzetek, ki naj ne bo daljši od 300 besed;
  • kontaktne podatke govorca (elektronski naslov in telefonsko številko) in njegovo kratko predstavitev.

Na konferenci boste imeli za predstavitev na voljo približno 20 minut.

Povratno informacijo oziroma potrditev vaše teme lahko pričakujete v začetku marca 2020, ko bo CAA objavila dnevni red in vsebinske sklope, ki bodo obravnavani na konferenci, ter kraj dogodka.

Vljudno vabljeni.